Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τη Βίκυ Σταμάτη : «Άλλοι έχουν αμαρτίες, όχι ο Τσοχατζόπουλος»

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τη Βίκυ Σταμάτη : «Άλλοι έχουν αμαρτίες, όχι ο Τσοχατζόπουλος»

Έχω δεχτεί λεκτικές επιθέσεις και βία εδώ που είμαι - Το δικαστήριο δεν μου συμπεριφέρθηκε όπως στην κόρη και τη λογίστρια του άντρα μου - Δεν είμαι εγώ υπεύθυνη γι΄αυτά που περνά  Ελλάδα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τη Βίκυ Σταμάτη : «Άλλοι έχουν αμαρτίες, όχι ο Τσοχατζόπουλος»
Η Βίκυ Σταμάτη μιλάει στον δημοσιογράφο Φρίξο Δρακοντίδη για τα μειονεκτήματα της μεταφοράς της από τον Κορυδαλλό στην ψυχιατρική κλινική.

Αναφέρεται στον σύζυγο της Άκη Τσοχατζόπουλο για τον οποίο λέει ότι είναι αθώος υποστηρίζοντας μάλιστα ότι « άλλοι θα πρέπει να έχουν πρόβλημα με τον ύπνο τους, όχι ο άνδρας μου».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια της συνομιλίας που είχαμε μαζί της επιτίθεται στις δικαστικές Αρχές. Διαμαρτύρεται ότι δεν αντιμετώπισαν όπως αντιμετώπισαν την λογίστρια του συζύγου της και εμπλεκόμενη στην υπόθεση, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου καθώς και την κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Ισχυρίζεται δε ότι δέχεται επιθέσεις από άλλους τροφίμους, οι οποίοι την κατηγορούν ότι εξαιτίας της σπάταλης ζωής της έχει μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση της χώρας.  



«Εδώ μέσα χάνω την εξής ευκαιρία που είναι πολύ σημαντική, το ημερομίσθιο. Ο κρατούμενος που βγαίνει από το κελί του και επιλέξει να παράξει μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα είναι προνομιούχος. Εγώ δεν προαυλίστηκα ποτέ. Δεν μου επέτρεψαν να έχω ημερομίσθια παρόλο που το είχα ζητήσει. Και ξέρετε τι τους είπα; Τους λέω, γιατί μου το αρνείστε; Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο φερθήκατε στη λογίστρια και στη θυγατέρα του συζύγου μου; Όχι, μου είπαν. Τότε γιατί μόνο σε μένα; Γιατί, εσύ είσαι σύζυγος! Μου είπαν.»

 Πιστεύετε ότι πληρώνετε τις αμαρτίες του συζύγου σας;

«Δε νομίζω ότι ο άνδρας μου έχει αμαρτίες. Ο άνδρας μου είναι ένας άνθρωπος κυτταρικά και βιολογικά ευγενής. Ένας άνθρωπος που για μένα και το παιδί μου σημαίνει τα πάντα».

 Το παιδί σας είναι με την μητέρα σας;

( Συνεχίζει να μιλάει για τον σύζυγο της)
« Άλλοι έχουν αμαρτίες, όχι ο άνδρας μου. Άλλοι θα πρέπει να έχουν πρόβλημα με τον ύπνο τους, όχι ο άνδρας μου».

Πιστεύετε ότι στο τέλος θα αποδειχθεί κάτι απ’ αυτά που ισχυρίζεστε;

« Για μένα είναι 100% βέβαιο. Αρκεί να σας πω ότι στην τελευταία συνεδρίαση όταν προσκομίστηκαν στην εισαγγελέα όταν και ζήτησε τα έγγραφα τα οποία πανηγυρικά με αθωώνουν, πρόεδρος δικαστηρίου είπε ότι τώρα διακόπτουμε επειδή κρυώνουμε».

Λέτε ότι το είπε επίτηδες;

« Διέκοψε. Δηλαδή θέλω να σας πω ότι το δικαστήριο ξεκίνησε 10.15 ή 9.45, κράτησε μόλις μια ώρα και ένα τέταρτο με το επιχείρημα ότι κρυώνουμε. Εγώ μέσα σε αυτό το παγερό δωμάτιο, δοκιμαζόμενη από ύβρεις, βία, από λεκτικές επιθέσεις τροφίμων».

 Ποιος σας επιτέθηκε;

 «Ένας νεαρός που ήρθε πρόσφατα. Ήταν καθοδηγούμενος».

Για ποιο λόγο σας επιτέθηκε;

« Ήρθε λέγοντας μου ότι έχω σπαταλήσει όλα τα λεφτά της Ευρώπης και της Ελλάδας, ότι για όλα τα δεινά που περνά η Ελλάδα αυτή την ώρα, ότι είμαι και εγώ υπεύθυνη. Τα μέσα επικοινωνίας μετέφεραν αυτή τη τροφή. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Πως είναι δυνατόν να ζω με αυτό και πως θα αποζημιωθώ γι αυτό που περνάω»

 Να σας θέσω μια ερώτηση που είχε κάνει εντύπωση σε όλους

« Είμαι ένα χρόνο, 26 μέρες και ένα μήνα εδώ».

Εδώ μέσα;

« Σε αυτό το δωμάτιο που βλέπετε. Ένα χρόνο, ένα μήνα και 26 μέρες».

 Αυτά που λέει ο κόσμος και έχουν βγει στις εφημερίδες και στην τηλεόραση ..

« Μην τα ακούτε, εγώ δεν θα υποστηρίξω αυτή τη φωνή. Δεν θα μιλήσω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί θα πρέπει να απολογηθούν, όχι εγώ γι’ αυτούς. Και όχι για τα πεπραγμένα τους. Δεν θα απολογηθώ εγώ γι’ αυτούς. Να ανατρέξουν σε άλλα σκάνδαλα, σε άλλες καταστάσεις που έχουν οδηγήσει εδώ την Ελλάδα. Οδεύει προς τον θάνατο ή μάλλον μέχρι χθες, δεν ξέρω από δω και πέρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης