Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων το Πάσχα

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων το Πάσχα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει συνεχόμενο ωράριο 9 το πρωί έως 9 το βράδυ κατά την περίοδο από την Τετάρτη 1 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Απριλίου. 

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων το Πάσχα
Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για τη περίοδο των εορτών του Πάσχα 2015 ανακοίνωσε σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Συγκεκριμένα, προτείνει συνεχόμενο ωράριο 9 το πρωί έως 9 το βράδυ, κατά την περίοδο από την Τετάρτη 1 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Απριλίου. 

Για το Σάββατο 4 Απριλίου προτείνεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από 9 το πρωί με 5 το απόγευμα και για την Κυριακή 5 Απριλίου, από 11 το πρωί έως 6 το απόγευμα.

Κλείσιμο
Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και την Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, την Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 μετά το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι.

Η Κυριακή του Πάσχα είναι αργία και τη Δευτέρα 13 Απριλίου 2015, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ από την Τρίτη 14 Απριλίου επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης