Σκουριές: Νόμιμη τελικά η άδεια υλοτομίας των μεταλλείων

Σκουριές: Νόμιμη τελικά η άδεια υλοτομίας των μεταλλείων

Θα επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπ. Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη, δηλώνουν οι εργαζόμενοι 

Σκουριές: Νόμιμη τελικά η άδεια υλοτομίας των μεταλλείων
Τη δέσμευση του υπ. Περιβάλλοντος ότι θα επαναπροσληφθούν οι 55 υλοτόμοι – δασεργάτες έλαβαν οι περίπου 150 συγκεντρωμένοι, έξω από το υπουργείο  στη λεωφόρο Μεσογείων. 

Από το πρωί περίπου 150 άτομα που ήρθαν από της Σκουριές διαδήλωναν έξω από το υπ. Περιβάλλοντος  ζητώντας την επαναπρόσληψη των συναδέρφων τους που απολύθηκαν στις 28 Φεβρουαρίου, μετά την απόφαση για αναστολή της άδειας των μεταλλείων στον τομέα της υλοτομίας. 

Κλείσιμο
Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Λαφαζάνη, όμως τελικά συναντήθηκαν  με τον Αναπληρωτή υπ. Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη. 

Αφού ενημέρωσαν τον κ. Τσρώνη, εκείνος πραγματοποίησε συνάντηση με τον υπουργό, όπου και κατέληξαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την άδεια και ότι αυτή είναι νόμιμη. Έτσι σύμφωνα με τους εκπροσώπους των συγκεντρωμένων  ο υπουργός τους διαβεβαίωσε ότι θα επιστρέψουν κανονικά στις θέσεις τους. Αυτό που μένει σύμφωνα με τους εργαζόμενους στα μεταλλεία, είναι το υπουργείο να στείλει e-mail προς το δασαρχείο της περιοχής και η άδεια να ξανά δοθεί στα μεταλλεία και οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στις θέσεις τους. 

Οι συγκεντρωμένοι αποχώρισαν από την είσοδο του  υπουργείου Περιβάλλοντος, ωστόσο δηλώνουν ότι θα προτεινομένου στην Αθήνα έως και αύριο προκειμένου να βεβαιωθούν ότι το θέμα έχει λήξει.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης