Βρέθηκε το κλεμμένο τρακτέρ πρώην βουλευτή

Βρέθηκε το κλεμμένο τρακτέρ πρώην βουλευτή

Οι δράστες το είχαν κρύψει στην περιοχή της Μαραθιάς με προφανή σκοπό να το πάρουν όταν θα ατονούσαν οι έρευνες

Βρέθηκε το κλεμμένο τρακτέρ πρώην βουλευτή
Κρυμμένο μέσα στο δάσος και με κάλυψη από την πλούσια φυσική βλάστηση, βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας Αμαλιάδας το αξίας 60.000 ευρώ τρακτέρ του πρώην βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Αδρακτά, που είχε κλαπεί πριν από μια εβδομάδα από το χωράφι του στην περιοχή Ροβιάτα!

Οι δράστες το είχαν κρύψει στην περιοχή της Μαραθιάς με προφανή σκοπό να το πάρουν όταν θα ατονούσαν οι έρευνες. Όμως, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν την κρυψώνα και βρήκαν ακέραιο το τρακτέρ. Στη συνέχεια, αφού κάλεσαν συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που πήρε αποτυπώματα, το μετέφεραν στο τμήμα για να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του. Οι άνδρες της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό αυτών που το έκλεψαν τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου.

Κλείσιμο
Ο Παναγιώτης Αδρακτάς φαίνεται πως μπήκε στο «μάτι» κάποιων, επειδή εγκατέλειψε την πολιτική και αναπτύσσει στην αγροτική περιοχή της Ροβιάτας του δήμου Ήλιδας μια πρότυπη βιολογική κτηνοτροφική μονάδα που διαθέτει ελάφια, άλογα, κουνέλια, κότες, σκύλους, στρουθοκαμήλους και άλλα πτηνά, ακόμη και... λάμα από την κεντρική Αμερική!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης