Την φράση που δείχνει τον σκοπό και τη θέληση του Νίκου Ρωμανού, κατά τον ίδιο, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο facebook ο διευθυντής του σχολείου των φυλακών του Αυλώνα Πέτρος Δαμιανός.
«Μόλις βγήκα από το νοσοκομείο. Η πρώτη του φράση μετά τις χαρές: Κύριε Πέτρο να επικοινωνήσουμε με τη σχολή για να μη χαθεί το εξάμηνο» έγραψε ο δάσκαλος του Νίκου Ρωμανού.
Κλείσιμο
Νωρίτερα, αφού είχε γίνει γνωστό ότι υπερψηφίστηκε η τροπολογία, ο κ. Δαμιανός είχε δηλώσει τα συναισθήματά του: «Είμαι χαρούμενος, είμαι ικανοποιημένος, είμαι ευτυχισμένος».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας πάντως έχει κατ' επανάληψη όλο αυτό το διάστημα δηλώσει πως βεβαίως είναι έτοιμος να καλωσορίσει τον Νίκο Ρωμανό στη φοιτητική κοινότητα και πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον διευκολύνει.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.