Λίγο μετά τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης ομάδα ατόμων σταμάτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, λεωφορείο της ΕΘΕΛ στο ύψος του Πολυτεχνείου στο κέντρο της Αθήνας και αφού κατέβασε τον οδηγό και τους επιβάτες πέταξε μέσα στο όχημα βόμβα μολότοφ.
Στη συνέχεια η ομάδα επιτέθηκε με πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής.
Λίγο μετά τις 8 το πρωί τελικώς δόθηκαν στην κυκλοφορία η Πατησίων από την Αιόλου μέχρι την Κοδριγκτώνος και η Λεωφόρος Αλεξανδρας από το ύψος της Μαυρομματέων. Οι δρόμοι είχαν αποκλεισθεί αμέσως μετά την επίθεση στο λεωφορείο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.