Αυτός είναι ο φοιτητής που άδειασε τα σκουπίδια στο γραφείο του Αντιπρύτανη

Αυτός είναι ο φοιτητής που άδειασε τα σκουπίδια στο γραφείο του Αντιπρύτανη

Ο Χρήστος Ξαγοράρης πέρασε στη Νομική το 2010 με πολύ υψηλό βαθμό, ενώ συμμετέχει ενεργά σε διαμαρτυρίες των φοιτητών για τις αλλαγές που προωθούνται στα Πανεπιστήμια

Αυτός είναι ο φοιτητής που άδειασε τα σκουπίδια στο γραφείο του Αντιπρύτανη
Το πρόσωπο του φιγουράρει σήμερα σε όλα τα ενημερωτικά site, αλλά και στα δελτία ειδήσεων.

Πρόκειται για τον Χρήστο Ξαγοράρη, τον φοιτητή που προκάλεσε σάλο με την απαράδεκτη ενέργεια του να αδειάσει μια σακούλα με σκουπίδια στο γραφείο του Αντιπρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κλείσιμο


Ο φοιτητής της Νομικής, μαζί με αρκετούς ακόμα φοιτητές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, εισήλθαν στο γραφείο του Αντιπρύτανη κ. Αντώνη Καλοκαιρινού, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις άσχημες συνθήκες καθαριότητας που επικρατούν στο Ίδρυμα, αλλά και εξαιτίας της άρνησης του Πρύτανη του ΕΚΠΑ να συναντηθεί μαζί τους. 

Ο Χρήστος Ξαγοράρης, αφού εξέθεσε τις απόψεις του για τα θέματα της καθαριότητας, της φύλαξης του ιδρύματος, της παρουσίας της αστυνομίας, των διαγραφών των λιμναζόντων φοιτητών, αλλά και της πρότασης για ηλεκτρονική ψηφοφορία, άδειασε μια σακούλα με σκουπίδια πάνω στο γραφείο του Αντιπρύτανη, φωνάζοντας παράλληλα «αυτό είναι το ελληνικό Πανεπιστήμιο».



Ο φοιτητής «ανέβασε», μάλιστα, το βίντεο με την απαράδεκτη διαμαρτυρία του ίδιου και των συμφοιτητών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ενώ όπως τονίζουν τα άτομα που πήραν μέρος, η κίνηση είχε συμβολικό περιεχόμενο.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Ξαγοράρης πέρασε στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ το 2010 με πολύ υψηλό βαθμό, ενώ συμμετέχει ενεργά σε διαμαρτυρίες των φοιτητών για τις αλλαγές που προωθούνται στα Πανεπιστήμια.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης