Δίωξη για πέντε κακουργήματα σε βάρος του Μαζιώτη

Δίωξη για πέντε κακουργήματα σε βάρος του Μαζιώτη

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού και κατά μόνας, παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου κατ' εξακολούθηση και παράνομη οπλοχρησία κατ' εξακολούθηση

Δίωξη για πέντε κακουργήματα σε βάρος του Μαζιώτη
Ποινική δίωξη για πέντε κακουργήματα και σειρά πλημμελημάτων ασκήθηκε σε βάρος του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς. Η δίωξη στρέφεται και κατά των αγνώστων μέχρι στιγμής συνεργών του.

Ειδικότερα, σε βάρος του Ν. Μαζιώτη ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού και κατά μόνας, παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου κατ' εξακολούθηση και παράνομη οπλοχρησία κατ' εξακολούθηση.

Ακόμη, διώκεται για: Παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες.

Ληστείες τελεσθείσες από κοινού και κατά συρροή από δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά προσώπου τους , από την μία εκ των οποίων προήλθε βαριά σωματική βλάβη.

Εγκληματική οργάνωση.
Κλείσιμο

Υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Διακεκριμένη περίπτωση κλοπών από δράστες που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες κατ΄ επάγγελμα και συνήθεια κατ΄ εξακολούθηση και εμπρησμός από πρόθεση από τον οποίο μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα από κοινού.

Η δικογραφία ανατίθεται σε ανακριτή ενώ η δικογραφία που του έχει διαβαστεί είναι ογκωδέστερη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης