Από την Πάτρα κατάγεται ο ειδικός φρουρός Νίκος Παναγιωτόπουλος που την Τετάρτη πάλεψε σώμα με σώμα με τον Νίκο Μαζιώτη και από χθες νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.
Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε είναι 29 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Είχε κατέβει στο κέντρο συμμετέχοντας στην επιχείρηση «Θησέας» για το παρεμπόριο. Χωρίς να λογαριάσει τον κίνδυνο για τη ζωή του έτρεξε στη μάχη για τη σύλληψη του Μαζιώτη και τον κυνήγησε στα στενά του Μοναστηρακίου.
Όταν ο Μαζιώτης ένιωσε ότι εγκλωβίζεται από παντού φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του τουλάχιστον δύο φορές. Η μία σφαίρα σταμάτησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του και η δεύτερη τον βρήκε στο μηρό, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα.
Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμιά ανησυχία, ενώ μαζί του επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες και ο πρωθυπουργός, ενώ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».