Άμεση επίταξη των συνδικαλιστών της ΔΕΗ (εάν χρειαστεί) ζητά ο Παπαμιμίκος

Άμεση επίταξη των συνδικαλιστών της ΔΕΗ (εάν χρειαστεί) ζητά ο Παπαμιμίκος

Τι είπε ο γραμματέας της ΝΔ για απεργία στη ΔΕΗ και για τις κινητοποιήσει των διοικητικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου - Να εφαρμοστεί ο νόμος και ανοίξει το ΕΜΠ, ζήτησε ο κ. Παπαμιμίκος

Άμεση επίταξη των συνδικαλιστών της ΔΕΗ (εάν χρειαστεί) ζητά ο Παπαμιμίκος

Την αμεση επίταξη όσων συνδικαλιστών προχωρήσουν σε μπλακ άουτ κατά των νοικοκυριών ζήτησε με συνέντευξή του σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ ο γραμματέας τη ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, εκφράζοντας έτσι άμεσα τη γραμμή Μαξίμου. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαμιμίκος για το θέμα των κινητοποιήσεων και τους απεργούς υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να πιστέψω, ότι δεν θέλω να πιστέψω ότι τα σωματεία θα φθάσουν, σε σημείο να κατεβάσουν τους διακόπτες, σε καμία περίπτωση δεν ξέρω πια είναι η απόφαση της κυβέρνησης αλλά αν ρωτάτε εμένα -γιατί πριν αναφερθήκατε σ’ αυτό το θέμα- πιστεύω ότι πρέπει να φθάσουμε μέχρι τέλους».

Και συνέχισε ο κ. Παπαμιμίκος: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ν’ αφήσουμε ούτε για μισό λεπτό σε κανέναν το δικαίωμα, να κατεβάσουν τους διακόπτες, να χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας, να χαθούν τα έσοδα από τον τουρισμό όταν έχει γίνει μια τεράστια, προσπάθεια να έχουμε προβλήματα στην υγεία, προβλήματα στις επιχειρήσεις και να χαλάσει η εικόνα της χώρας».
Κλείσιμο
«Να ανοίξει το Μετσόβιο Πολυτεχνείο»

Είναι στο χέρι του υπουργού Παιδείας και των πρυτανικών αρχών να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να εφαρμοστεί ο νόμος και να ανοίξει το Μετσόβιο Πολυτεχνείο» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος. «Οι υπεύθυνοι πρέπει να μη φοβούνται και να αναλάβουν τις ευθύνες τους» πρόσθεσε. 

Από την πλευρά του και με αφορμή του λουκέτο στο ΕΜΠ, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος, τάχθηκε μεν υπέρ των ανοιχτών πανεπιστημίων, πρόσθεσε όμως ότι οι διοικητικοί υπάλληλοι λειτουργούν κάτω από τον πέλεκυ της διαθεσιμότητας και τους κατανοεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης