Στον αέρα η εξεταστική του Πολυτεχνείου

Στον αέρα η εξεταστική του Πολυτεχνείου

Συγκέντρωση οργανώνουν οι φοιτητές - Κοσμήτορες και μέλη της διοίκησης εξετάζουν τα νέα δεδομένα

Στον αέρα η εξεταστική του Πολυτεχνείου
Η αιφνιδιαστική απόφαση για κλείσιμο του Πολυτεχνείου απειλεί να τινάξει στον αέρα την εξεταστική και τελικώς να αποτελέσει την θρυαλλίδα για να χαθεί το εξάμηνο. 

Οι φοιτητές τονίζουν πως η οργή είναι δίκαιη, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι είναι απαράδεκτο να χάσουν το εξάμηνο. 

Κλείσιμο
Το επ΄αόριστον κλείσιμο του Πολυτεχνείου που αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι θα είναι το αντικείμενο συζήτησης στη σημερινή συνάντηση των κοσμητόρων και μελών της διοίκησης του ιδρύματος. 

Το απόγευμα της Δευτέρας σε συνέλευση του σωματείου διοικητικών του ΕΜΠ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μικρή συμμετοχή, ελήφθη η απόφαση του επ΄αόριστον λουκέτου στο ίδρυμα.



Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή είναι αιφνιδιστιακή γιατί την περασμένη εβδομάδα οι διοικητικοί είχαν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στη σημερινή καθολική απεργία των διοικητικών υπαλλήλων και από την Τρίτη θα λειτουργούσαν κανονικά όλες οι υπηρεσίες του ιδρύματος.

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία είναι πολύ σοβαρή για το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο καθώς και οι φοιτητές έχουν κάνει λίγες εβδομάδες μάθημα και πρέπει να συμπληρώσουν το σωστό αριθμό εβδομάδων για να μη χαθεί το εξάμηνο ενώ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πρυτανικές εκλογές στο ίδρυμα, οι οποίες ακόμα και με ηλεκτρονικό τρόπο να γίνουν χρειάζονται διοικητική υποστήριξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εάν τα μαθήματα άρχιζαν σήμερα, όπως είχε αποφασιστεί την περασμένη εβδομάδα, τότε πιθανότατα θα διαρκούσαν έως την 1η Αυγούστου, με την εξεταστική να διαρκούσε όλο το μήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης