Φαρμακονήσι: Ανασύρθηκε η σορός ενός κοριτσιού μέσα από το σκάφος

Φαρμακονήσι: Ανασύρθηκε η σορός ενός κοριτσιού μέσα από το σκάφος

Είχε εγκλωβιστεί στο κατώτερο σημείο της πλώρης

Φαρμακονήσι: Ανασύρθηκε η σορός ενός κοριτσιού μέσα από το σκάφος
Η σορός ενός ακόμη κοριτσιού ανασύρθηκε την Τετάρτη από το αλιευτικό τουρκικό σκάφος που ανελκύθηκε από τη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου.

Το αλιευτικό σκάφος «Coznuru», στο οποίο εκτυλίχθηκε η τραγωδία της 20ής Ιανουαρίου, είχε μεταφερθεί στη Λέρο και σήμερα παρουσία της ανακρίτριας της Κω πραγματοποιήθηκε επιπλέον ενδελεχής έλεγχος.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το άτυχο κορίτσι «είχε εγκλωβιστεί στο κατώτερο σημείο της πρωραίας φράκτης».

Η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Λέρου και στη συνεχεία στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσων, για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Την Τρίτη  κατά τη διάρκεια δύο καταδύσεων της ειδικής ομάδας του Λιμενικού, ανασύρθηκαν από το βυθισμένο αλιευτικό οι σοροί μίας γυναίκας ηλικίας περίπου 30 ετών, ενός αγοριού ηλικίας περίπου 10 ετών και ενός βρέφους ηλικίας 1-2 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι το αλιευτικό με τους μετανάστες είχε εντοπιστεί από το λιμενικό στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή να βρίσκεται σε κίνδυνο. Κατά την επιχείρηση διάσωσης από το λιμενικό το πλοιάριο υπό συνθήκες που διερευνώνται, ναυάγησε  με αποτέλεσμα μόνο δεκαέξι άτομα να διασωθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης