Κατεβάζει ρολά το Δημόσιο - Στάση της ΑΔΕΔΥ 10:00 - 14:00

Κατεβάζει ρολά το Δημόσιο - Στάση της ΑΔΕΔΥ 10:00 - 14:00

Συγκέντρωση συμπαράστασης στο μέλος της Εκτελεστικής της Επιτροπής, Παύλο Αντωνόπουλο, ο οποίος συμμετείχε στην απαγορευμένη από την αστυνομία συγκέντρωση με αφορμή την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα και παραπέμπεται σήμερα σε δίκη

Κατεβάζει ρολά το Δημόσιο - Στάση της ΑΔΕΔΥ 10:00 - 14:00
Παναττική στάση εργασίας έχει εξαγγείλει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ.

Η στάση εργασίας θα είναι από τις 10.00 έως τις 14.00 με την ΑΔΕΔΥ να καλεί τους εργαζομένους στο Δημόσιο να μετάσχουν στη συγκέντρωση συμπαράστασης στο μέλος της Εκτελεστικής της Επιτροπής, Παύλο Αντωνόπουλο, ο οποίος συμμετείχε στην απαγορευμένη από την αστυνομία συγκέντρωση με αφορμή την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα και παραπέμπεται σήμερα σε δίκη, καλεί στις 10 το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων η ΑΔΕΔΥ αλλά και στη συγκέντρωση των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ το μεσημέρι μπροστά από το υπουργείο Υγείας.

Κλείσιμο
Χθες, Τετάρτη, η ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε πορεία  διαμαρτυρίας από τα Προπύλαια προς τη Βουλή με την οποία κατήγγειλε την απαγόρευση της συγκέντρωσης που είχε προκηρυχθεί για τις 8/1/2014 και τη σύλληψη συνδικαλιστή μέλους της.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης