Για ακόμα μια φορά αναβλήθηκε η δημοπρασία για την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό
Η αναβολή οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών απουσίαζε λόγω ασθένειας - Εχουν προηγηθεί τρεις άγονες δημοπρασίες
Αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου η προγραμματισμένη για σήμερα, Τρίτη, τέταρτη δημοπρασία για την ανέγερση τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού.
Η αναβολή οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών απουσίαζε λόγω ασθένειας.
Υπενθυμίζεται ότι έχουν προηγηθεί τρεις άγονες δημοπρασίες για το έργο, καθώς από τις περίπου 25 εταιρείες που έλαβαν τα τεύχη δημοπράτησης, καμία δεν κατέθεσε προσφορά.
Ο διαγωνισμός διενεργείται από την ειδική υπηρεσία δημοσίων έργων-κτιριακών της γενικής γραμματείας Δημοσίων Έργων, ενώ το έργο έχει προϋπολογισμό 946.000 ευρώ.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.