Παπαγεωργόπουλος: Είμαι στη φυλακή γιατί με φοβούνται

Παπαγεωργόπουλος: Είμαι στη φυλακή γιατί με φοβούνται

Επιτίθεται στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» που τον κατηγορεί ότι άφησε οφειλές ύψους περίπου 39 εκατ. ευρώ.

Παπαγεωργόπουλος: Είμαι στη φυλακή γιατί με φοβούνται
Επανέρχεται στο προσκήνιο ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος, καθώς με νέα του επιστολή μέσα από τη φυλακή, επιτίθεται στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη».

Με χτεσινό δημοσίευμα, η εφημερίδα κατηγορεί τον έγκλειστο πρώην δήμαρχο της συμπρωτεύουσας ότι άφησε οφειλές ύψους περίπου 39 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως το παράδειγμα το οποίο αναφέρει η εφημερίδα είναι του 1989, δηλαδή δέκα χρόνια πριν εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Κλείσιμο
Ο ίδιος πάντως καταλήγει στο συμπέρασμα ότι βρίσκεται στη φυλακή γιατί κάποιοι ακόμα τον φοβούνται.

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Τελικά ενώ βρίσκομαι- τελείως άδικα όπως σύντομα θα αντιληφθεί και ο τελευταίος Έλληνας- στην φυλακή, φαίνεται ότι κάποιοι ακόμη με φοβούνται!

Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το χθεσινό πρωτοσέλιδο (20-5-13) της καλής εφημερίδας που τελείως ψευδώς έλεγε:

«ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ»(!), εν συνεχεία στην σελίδα 11 επεξηγούσε «σήμερα οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης που αφορούν σε απαλλοτριώσεις ανέρχονται στο ύψος των 38.939.542,64 €» και στην αμέσως επόμενη παράγραφο ανέφερε ένα παράδειγμα του ….1989, δηλ. 10 ολόκληρα χρόνια πριν με εκλέξουν οι Θεσσαλονικείς Δήμαρχό τους!

Θέλω:

Να αποταθώ στους Θεσσαλονικείς και να τους πω ότι από τα 38.939.542,64 € που αναφέρονται στο δημοσίευμα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΜΟΥ! Να καλέσω την σημερινή Διοίκηση του Δήμου να δώσει άμεσα στην δημοσιότητα τους αριθμούς των αποφάσεων για απαλλοτριώσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για να αντιληφθούν οι πάντες τι σημαίνει «ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ» !

Να καλέσω την «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» να διεξαγάγει έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα και εάν πράγματι από τα 38.939.542,64 € ούτε ένα ευρώ δεν οφείλεται στις Διοικήσεις μου, να το αναφέρει στην πρώτη σελίδα με τα ίδια στοιχεία στο φύλλο της ερχόμενης Δευτέρας! Να εκφράσω την η απορία μου: Γιατί τόσος φόβος;"

Πηγή: seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης