Ένταση επικράτησε νωρίς το πρωί της Μ. Πέμπτης στην Πλατεία Συντάγματος όταν άνδρες των ΜΑΤ δεν επέτρεψαν σε μέλη της Χρυσής Αυγής να προχωρήσουν σε διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» όπως είχαν εξαγγείλει τις προηγούμενες ημέρες.
Οι τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ ακινητοποίησαν έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» φορτηγό που μετέφερε τα τρόφιμα που διανέμονταν με τους Χρυσαυγίτες να αντιδρούν έντονα και τους αστυνομικούς να προχωρούν σε περιορισμένη χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.
Κλείσιμο
Πληροφορίες ανέφεραν ότι στο σημείο βρέθηκε και εισαγγελέας, ο οποίος και ζήτησε να γίνουν προσαγωγές, με τον βουλευτή του κόμματος, Ηλία Παναγιώταρο, να δηλώνει ότι πρόκειται για νόμιμη ενέργεια αφού είχε εξαγγελθεί.
Λίγο μετά τις 8, πάντως, τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα. Όπως ενημέρωσαν η διανομή τροφίμων θα γίνει, τελικά, έξω από τα γραφεία του κόμματος στον Σταθμό Λαρίσης.
Η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας διεξάγεται πλέον κανονικά αφού η τροχαία έδωσε στην κυκλοφορία την Αμαλίας και τη Βασ. Σοφίας.
Σε δηλώσεις του τη Μ. Πέμπτη ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος είχε προαναγγείλει την απαγόρευση του συσσιτίου, ανέφερε ότι η «λογική του τσαμπουκά δεν θα περάσει». (διαβάστε περισσότερα εδώ)
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.