Το ΚΚΕ ζητά να έρθει άμεσα στη Βουλή η σύμβαση για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Ο Θανάσης Παφίλης ζήτησε ενημέρωση των κομμάτων για τη σύμβαση - Όπως είπε, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, όπως με τις φρεγάτες Belharra, είχε πραγματοποιηθεί συζήτηση στην Ολομέλεια
Να έρθει άμεσα στην Ολομέλεια της Βουλής η συμφωνία Ελλάδας - Ισραήλ για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» ζήτησε στη Διάσκεψη των Προέδρων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.
Πέραν της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, ο κ. Παφίλης ζήτησε να συζητηθεί και να ψηφιστεί η συμφωνία για το αντιαεροπορικό σύστημα, και στην Ολομέλεια. Μάλιστα, επικαλέστηκε τη διαδικασία που είχε ακολουθηθεί για τη συμφωνία προμήθειας φρεγατών Belharra. Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, θα πρέπει να υπάρξει «ουσιαστική ενημέρωση» τόσο των κοινοβουλευτικών κομμάτων όσο και της κοινής γνώμης για τη συμφωνία.
Το ΚΚΕ, σε ανακοίνωση του, επέκρινε την κυβέρνηση για τη συμφωνία, κάνοντας λόγο για «επικίνδυνη απόφαση» της κυβέρνησης, που «επιταχύνει την πολεμική προετοιμασία» και εμβαθύνει την εμπλοκή της χώρας σε «ιμπεριαλιστικούς πολέμους και σχεδιασμούς». Επίσης, έθεσε ερωτήματα για την ίδια τη συμφωνία και στον βαθμό εμπλοκής του Ισραήλ στον έλεγχο και στη χρήση του αντιαεροπορικού συστήματος.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.