Ένας 18χρονος παραδόθηκε στις Αρχές για συμμετοχή στη φονική συμπλοκή στην Καλλιθέα, με θύμα τον 15χρονο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός δεν περιλαμβανόταν στους 17 ήδη ταυτοποιημένους εμπλεκόμενους, αλλά αποτελεί το 18ο άτομο που συνδέεται με την υπόθεση.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στον τόπο της συμπλοκής είχε εντοπιστεί ένα παπούτσι, το οποίο στάλθηκε για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο ταυτοποίησης μέσω DNA.
Εκτιμάται ότι ο 18χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως, πιθανώς υπό τον φόβο της εμπλοκής του μέσω των ευρημάτων.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».