Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 20/6 κοντά στο εμπορικό πάρκο στα Σπάτα.
Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα, με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να κινητοποιούνται άμεσα προκειμένου να αποτρέψουν την επέκτασή της προς εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στην περιοχή επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 14 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρου, δίνοντας μάχη για τον περιορισμό του μετώπου. Οι επίγειες δυνάμεις αναπτύχθηκαν άμεσα στην περιοχή.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.