Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στα Χανιά, δίπλα του βρέθηκε κουζινομάχαιρο
Ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Νεκρός εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης ένας 92χρονος άνδρας στο σπίτι του, στην οδό Αγίου Βασιλείου, στην περιοχή Πασακάκι Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου zarpanews.gr, ο ηλικιωμένος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε ένα κουζινομάχαιρο. Από την πρώτη έρευνα των αρχών προέκυψε ότι έφερε τραύματα στα χέρια και στον λαιμό.
Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί οδήγησε αρχικά σε εκτεταμένη διερεύνηση της υπόθεσης. Ωστόσο, δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης ή πάλης στον χώρο, ενώ ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση ως περίπτωση αυτοχειρίας.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.