Την ίδια ώρα, σε 24ωρη απεργία προχωρά αύριο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. Στην Αττική προγραμματίζεται στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.
Συγκέντρωση αυτή την ώρα στα γραφεία του ΣΑΤΑ στην οδό Μάρνη πραγματοποιούν και οι οδηγοί ταξί (και ακολούθως πορεία προς το κέντρο της Αθήνας), στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεών τους. Έχουν τραβήξει χειρόφρενο έως και την Παρασκευή.
Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων αντιδρούν στην υποχρεωτική από φέτος μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV