Την ίδια ώρα, σε 24ωρη απεργία προχωρά αύριο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. Στην Αττική προγραμματίζεται στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.
Συγκέντρωση αυτή την ώρα στα γραφεία του ΣΑΤΑ στην οδό Μάρνη πραγματοποιούν και οι οδηγοί ταξί (και ακολούθως πορεία προς το κέντρο της Αθήνας), στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεών τους. Έχουν τραβήξει χειρόφρενο έως και την Παρασκευή.
Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων αντιδρούν στην υποχρεωτική από φέτος μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.