Αφόρητη είναι η κατάσταση μέχρι και αυτή την ώρα στον Κηφισό, έπειτα από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο ύψος της Ιεράς οδού, ενώ την ίδια ώρα οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και στους υπόλοιπους κεντρικούς άξονες της Αττικής, όπου η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
Αυτή την ώρα, 11:30, στην κάθοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Κηφισιάς και συνεχίζεται μέχρι το Αιγάλεω ενώ οι οδηγοί συναντούν δυσκολίες και στη λεωφόρο Αθηνών προς Ασπρόπυργο και σε τμήματα της Μεσογείων και της Κηφισίας.
Η ουρά των αυτοκινήτων στο ρεύμα προς Πειραιά φτάνει αυτή την ώρα στα 14 χιλιόμετρα!
Κλείσιμο
Πού αλλού έχει κίνηση τώρα
Προβλήματα καταγράφονται και στη λεωφόρο Αθηνών, καθώς επίσης και στη Θηβών, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, αλλά και στην Κηφισίας.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού