Πέθανε σε ηλικία 31 ετών ο δημοσιογράφος Οδυσσέας Πάππος
Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
Πέθανε σε ηλικία 31 ετών ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής» Οδυσσέας Πάππος.
Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου γιατροί και νοσηλευτές αγωνίστηκαν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ο Οδυσσέας Πάππος εργαζόταν στο τμήμα των διεθνών ειδήσεων της Καθημερινής τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί και σε άλλα μεγάλα Μέσα.
Είχε σπουδάσει Φιλοσοφία στο Ρέθυμνο. Είχε παίξει στο «Φιλίζι», την ταινία μικρού μήκους του Φοίβου Κοντογιάννη, ενώ μετέφρασε το «Ο,τι μου κάνει κέφι» του Τζορτζ Οργουελ (εκδ. Μεταίχμιο) και το «Σχίζοντας τους αιθέρες» της Κέρι Γκρίνγουντ (εκδ. Κουκουβάγια).
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.