Σε διαμαρτυρία στα γραφεία των βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ στο Αγρίνιοπροχώρησε αντιπροσωπεία αγροτών από το μπλόκο Αγγελοκάστρου.΄
Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, οι αγρότες, κρατώντας σάκους με σανό και κοπριά και τελάρα με πορτοκάλια, έφτασαν στο κέντρο της πόλης.
Αρχικά πήγαν στο γραφείο του βουλευτή και υφυπουργού Κώστα Καραγκούνη. Αφού εξέφρασαν τα αιτήματά τους, έριξαν σανό και κοπριά στον χώρο.
Στη συνέχεια, οι αγρότες πήγαν στο γραφείο του έτερου βουλευτή ΘανάσηΠαπαθανάση. Ωστόσο η πόρτα ήταν κλειστή και η αντιπροσωπεία θυροκόλλησε τις ανακοινώσεις με τα αιτήματά τους.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.