Ακόμη και τον... Άγιο Βασίλη έβαλαν στο στόχαστρό τους θρασύτατοι διαρρήκτες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το LamiaReport.gr, στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που έχει στηθεί στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας, οι υπεύθυνοι ανακάλυψαν ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι διερρηξαν το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δράστες βρήκαν εύκολο στόχο και αφού έσπασαν το τζάμι του παραθύρου άρπαξαν ότι έφταναν και συγκεκριμένα ένα στρώμα και τις κουβέρτες του αγαπημενου Άγιου των Χριστουγέννων.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.