Καρχαριοειδές ξεβράστηκε στην παραλία του Σταυρού στα Χανιά - Δείτε βίντεο
Στην Ελλάδα υπάρχουν 36 είδη καρχαριοειδών, τα οποία εμφανίζονται περιστασιακά κοντά στις ακτές
Αναστάτωση προκλήθηκε την Κυριακή στην παραλία του Σταυρού στα Χανιά, όταν εντοπίστηκε ένα καρχαριοειδέςστην ακτή.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr το θαλάσσιο ζώο ξεβράστηκε κοντά στα βράχια, προκαλώντας την έκπληξη των λουομένων και των περαστικών, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις αρμόδιες αρχές, ώστε να γίνουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Στην Ελλάδα υπάρχουν 36 είδη καρχαριοειδών, τα οποία εμφανίζονται περιστασιακά κοντά στις ακτές, αλλά οι επιστήμονες τονίζουν ότι δεν αποτελούν απειλή για τον άνθρωπο.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.