Λίγο μετά τη 1:15 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Πυρρώνoς και Βουλιαγμένης στον Άλιμο, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκριναν ύποπτη μία μηχανή και έκαναν σήμα στους δύο αναβάτες να σταματήσουν για έλεγχο.
Ωστόσο, οι αναβάτες ανέπτυξαν ταχύτητα και κινήθηκαν προς την οδό Κουμουνδούρου, όπου το δίκυκλο προσέκρουσε σε νησίδα. Ακολούθησε πεζή καταδίωξη και στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Κουμουνδούρου συνελήφθη ένας ημεδαπός, γεννημένος το 2004, ο οποίος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή