Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα αφέθηκε ο γιατρός στην Κέρκυρα που συνελήφθη μετά από καταγγελία 18χρονης ότι ασέλγησε την ώρα της εξέτασης.
Ο γιατρός συνελήφθη το πρωί της Τρίτης μετά τη μήνυση που κατέθεσε η 18χρονη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα την Τετάρτη όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.
Από την πρώτη στιγμή σύμφωνα με τους δικηγόρους του είχε αρνηθεί την κατηγορία που του απαγγέλθηκε τονίζοντας ότι επρόκειτο για ιατρική εξέταση. Τελικά, σήμερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.