Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε το πρωί της Δευτέρας ένας 64χρονος συντηρητής ανελκυστήρων στη Νάουσα Ημαθίας, κατά τη διάρκεια εργασιών σε πολυκατοικία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας φαίνεται να υπέστη ατύχημα κατά την εκτέλεση εργασιών που πραγματοποιούσε. Ένοικος της πολυκατοικίας ενημέρωσε τις αρχές στις 11:20 το πρωί, ενώ ο 64χρονος εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία στον χώρο πάνω από τον θάλαμο του ασανσέρ και εξωτερικά αυτού.
Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας διενεργεί την προανάκριση.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.