Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα Άνω Πατήσια στην οδό Αχαρνών 385, όταν ένα λεωφορείο υπό άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο.
Από την σύγκρουση χύθηκαν λάδια στο οδόστρωμα, γεγονός που δυσκόλεψε την κυκλοφορία, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.
Ειδικότερα, η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αχαρνών είχε διακοπεί από την οδό Τσούντα έως την συμβολή με την οδό Βικέλα, στο ρεύμα προς το κέντρο της Αθήνας, αλλά πλέον έχει αποκατασταθεί.
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.