Νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα είχε εξασφαλίσει ο 48χρονος Τούρκος που συνελήφθη τα ξημερώματα στην Κάτω Βρυσίνη Ροδόπης με την κατηγορία ότι πυροβόλησε εναντίον κλιμακίου της ΕΥΠ στη Θέρμη, την περασμένη Τρίτη. Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε πάρει άσυλο στην Ελλάδα το 2023, καθώς είχε κριθεί δικαιούχος διεθνούς προστασίας. Προηγουμένως, το 2009 και το 2018 είχε συλληφθεί για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.
Οπως έχει ήδη διαπιστωθεί πάντως, ο 48χρονος καταζητείται σε εθνικό επίπεδο στην Τουρκία για εμπόριο ναρκωτικάν, εμπορία ανθρώπων, παράβαση του νόμου περί όπλων και απόδραση.
Πλέον, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι δύο συνεργοί του αναζητούνται.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.