Βίντεο με τις κινήσεις του άνδρα που φέρεται να απήγαγε ένα βρέφος μέσα από σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια και το άφησε αργότερα στον Άλιμο.
Στις εικόνες διακρίνεται ο άνδρας να κρατά το βρέφος στα χέρα του και να κινείται ατάραχος στον χώρο. Από τη γλώσσα του σώματος του προκύπτει ότι δεν ανησυχεί για κάτι, ενώ από τον τρόπο που περπατά δίπλα στη γιαγιά του παιδιού προκύπτει ότι έχουν οικειότητα. Ακόμα ο άνδρας δεν έχει εντοπιστεί με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να εκτιμούν πως η σύλληψη του είναι θέμα χρόνου.
Όπως κατήγγειλε η γιαγιά του παιδιού στις Αρχές, ο άνδρας την προσέγγισε, της ζήτησε να μπουν στο σούπερ μάρκετ προκειμένου να της αγοράσει πράγματα για το παιδί, εκείνη του έδωσε το παιδί και τότε εκείνος το πήρε και εξαφανίσθηκε. Τελικά το παιδί εντοπίστηκε κάποιες ώρες αργότερα από πολίτη στον Άλιμο.
Παράλληλα, η γιαγιά του βρέφους κρίθηκε ένοχη και θα παραμείνει στη φυλακή για 3 μήνες.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.