Στην προανακριτική του απολογία ο 47χρονος υποστήριξε ότι όλα όσα έκανε ήταν φυσιολογικά και γίνονταν για το καλό των παιδιών και πάντα με την συναίνεση τους.
Προθεσμία για να απολογηθεί- πιθανότατα σήμερα- ζήτησε από την ανακρίτρια Ρεθύμνου ο 47χρονος εκπαιδευτικός και προπονητής μπάσκετ, Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση.
Για λόγους ασφαλείας δε μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Ρεθύμνου αλλά μετέβη στο κτίριο της Ασφάλειας η ανακρίτρια.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Λεχωβίτη, ο 47χρονος παραδέχεται τις πράξεις του ωστόσο θα ζητήσουν την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, υποστηρίζοντας ότι ο προπονητής πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή.
Όπως είναι γνωστό, στην προανακριτική του απολογία ο 47χρονος υποστήριξε ότι όλα όσα έκανε ήταν φυσιολογικά και γίνονταν για το καλό των παιδιών και πάντα με την συναίνεση τους.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.