Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον γυμναστή παιδεραστή στο Ρέθυμνο

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον γυμναστή παιδεραστή στο Ρέθυμνο

Ο 47χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω να ασελγεί πάνω σε δύο αγόρια ενώ στοιχεία κάνουν λόγο και για άλλες περιστατικά παιδεραστίας που έχει βιντεοσκοπήσει

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον γυμναστή παιδεραστή στο Ρέθυμνο
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του 47χρονου γυμναστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μικρών παιδιών στο Ρέθυμνο.

Ο γυμναστής σε δημοτικό σχολείο του Ρεθύμνου και προπονητής στα παιδικά τμήματα μπάσκετ του ΑΓΟΡ, συνελήφθη επ' αυτοφώρω στο σπίτι του, πάνω στο κρεβάτι, με δύο ανήλικα αγόρια.

Ο άντρας πιάστηκε να ασελγεί πάνω σε δύο ανήλικα αγόρια, ενώ στοιχεία κάνουν λόγο για αρκετές ακόμη περιπτώσεις ασέλγειας που έχουν βιντεοσκοπηθεί από τον ίδιο.

Κλείσιμο
Ο 47χρονος οδηγείται απόψε στον εισαγγελέα ενώ από το πρωί δεκάδες μικρά αγόρια πέρασαν την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση που ξεπερνά την πιο αρρωστημένη φαντασία.

Όπως αποκαλύπτεται, τα τελευταία 10 χρόνια ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των μικρών μαθητών και αθλητών που προπονούσε αλλά και των οικογενειών τους. "Μιλάμε για 100άδες παιδιά , που τον έβλεπαν σχεδόν σαν θεό" λένε χαρακτηριστικά στο Ρέθυμνο και δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το πως κατάφερε να "ξεγελάσει" τόσο κόσμου.

Ο 47χρονος εντόπιζε τα παιδιά στις ομάδες που προπονούσε και τα παρέσυρε σε ερημικές τοποθεσίες της πόλης ή σε σπίτια. Εκεί ασελγούσε σε βάρος τους, ενώ μαγνητοσκοπούσε τα πάντα, απειλώντας μάλιστα τους μαθητές ότι αν μιλήσουν θα τους κάνει κακό.

Οι αρχές προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν όλα τα θύματα του γυμναστή που σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να ξεπερνούν τα 30.

Σημειώνεται ότι ο 49χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Διαβάστε περισσότερο ρεπορτάζ από το goodnet.gr και από το cretalive.gr
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης