Σοκαριστική η δράση του 47χρονου σε βάρος ανήλικων

Σοκαριστική η δράση του 47χρονου σε βάρος ανήλικων

Άφωνο, βουβό, αλλά ταυτόχρονα με θυμό και οργή το Ρέθυμνο παρακολουθεί να ξετυλίγεται μπροστά του η πιο τραγική υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικα αγόρια που έχει αποκαλυφθεί τα τελευταία χρόνια...

Σοκαριστική η δράση του 47χρονου σε βάρος ανήλικων
Άφωνο, βουβό, αλλά ταυτόχρονα με θυμό και οργή το Ρέθυμνο παρακολουθεί να ξετυλίγεται μπροστά του η πιο τραγική υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικα αγόρια που έχει αποκαλυφθεί τα τελευταία χρόνια.

Το πρώτο μούδιασμα από τη σύλληψη του 47χρονου εκπαιδευτικού και προπονητή των παιδικών και εφηβικών τμημάτων μπασκετικής ομάδας ακολούθησαν η κατακραυγή και η καταδίκη της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει όχι μόνο το Ρέθυμνο, αλλά το πανελλήνιο.

Κλείσιμο
Πάνω από όλα, όμως, συγκλονίζει από το πρώτο λεπτό της αποκάλυψης δεκάδες, όπως όλα δείχνουν, οικογένειες παιδιών, που έπεσαν θύματα του 47χρονου, ενός ανθρώπου που αποτελεί την απόλυτη ερμηνεία της έκφρασης «άνθρωπος της διπλανής πόρτας» και «άτομο υπεράνω υποψίας».

Από την πρώτη στιγμή, οι πληροφορίες ήθελαν τον 47χρονο να έχει αναπτύξει έντονη «δράση» τα τελευταία χρόνια, χωρίς ακόμα να μπορεί με απόλυτη βεβαιότητα να ταυτοποιηθεί ο ακριβής χρόνος. Επιπλέον, μέχρι αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η λίστα των ανήλικων μαθητών  συνεχώς αυξανόταν, ενώ εκτιμάται ότι τις επόμενες ημέρες θα εξεταστούν και άλλα παιδιά, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχαν πέσει θύματα του  47χρονου.
Την υπόθεση προσπαθούν να χειριστούν με μεγάλη διακριτικότητα – λόγω της λεπτότητάς της – οι αξιωματικοί και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς και του συνόλου της Α.Δ. Ρεθύμνου.

Πρόκειται για μία ιστορία που δυστυχώς έχει ως βασικούς πρωταγωνιστές μικρά παιδιά, τα οποία, όπως όλα δείχνουν, του είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη, με αποτέλεσμα κάποια από αυτά να πέσουν στην «παγίδα» της «μύησης», που κατά πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να παρουσίαζε ως κίνητρο για τις ασελγείς πράξεις που ακολουθούσαν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης