Απίστευτο τροχαίο στη Ρόδο – Έπεσε σε χαντάκι για να αποφύγει ελάφι και εγκλωβίστηκε όλο το βράδυ
Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά αλλά διαπίστωσε πως το κινητό της είχε σπάσει και δεν είχε τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να μείνει όλο το βράδυ μέσα στο αυτοκίνητο
Τροχαίο σημειώθηκε στη Ρόδο, όταν οδηγός αυτοκινήτου στην προσπάθεια της να αποφύγει ένα ελάφι, βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε χαντάκι βάθους τριών τουλάχιστον μέτρων.
Το ατύχημα έγινε έξω από το χωριό Απολακκιά, στο ρεύμα προς Μονόλιθο, το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με το rodiaki.gr, στο δρόμο πετάχτηκε ένα ελάφι και η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του ΙΧ με αποτέλεσμα να βρεθεί στο χαντάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά αλλά διαπίστωσε πως το κινητό της είχε σπάσει και δεν είχε τρόπο επικοινωνίας. Αναγκάστηκε να μείνει όλο το βράδυ στο αυτοκίνητο και το πρωί την εντόπισε διερχόμενος οδηγός που τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας.
Το συμβάν έχει καταγγελθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.