Θανατηφόρα παράσυρση πεζού από απορριμματοφόρο σημειώθηκε στις 8.20 το πρωί, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι ηλικιωμένος. Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Κ. Καραμανλή με την οδό Π. Συνδίκα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο παθών επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο, αλλά υπό συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο σημείο βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές που διεξάγουν έρευνες.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.