Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από τον πατέρα της, ερευνούν οι Αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το cretalive.gr, το κορίτσι φέρεται να μίλησε στην ψυχολόγο του σχολείου και κατόπιν των όσων σοκαριστικών εξομολογήθηκε, στην υπόθεση ενεπλάκη η Αστυνομία.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας, ένας 40χρονος, συνελήφθη την Παρασκευή στο πλαίσιο του αυτοφώρου για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.