Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο ΠΑΓΝΗ όταν η γιαγιά του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε από τη μητέρα και τον σύντροφό της στο Ηράκλειο, υπέγραψε προκειμένου να προχωρήσει η μεταμόσχευση των οργάνων του άτυχου παιδιού που είναι εγκεφαλικά νεκρό
Όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, «η γιαγιά έδωσε τη γραπτή συναίνεσή της, υπέγραψε το σχετικό έγγραφο για να ληφθούν τα όργανα του παιδιού και να σωθούν άλλες παιδικές ψυχές».
Στην ερώτηση πότε θα γίνει η λήψη της καρδιάς και των νεφρών του αγοριού που έφυγε από τη ζωή με τόσο άγριο τρόπο στο Ηράκλειο, ο κ. Χαλκιαδάκης εξήγησε ότι «αυτό θα συμβεί μόλις έχομε όλες τις εξετάσεις και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων».
«Μετά τη διαδικασία αυτή, το παιδί θα πάει στο νεκροτομείο προκειμένου να γίνει η συμπληρωματική ιατροδικαστική έκθεση και να κλείσει ο φάκελος» πρόσθεσε.
Όσον αφορά τους πιθανούς λήπτες, ο κ. Χαλκιαδάκης είπε ότι «συνήθως είναι παιδιά αλλά όσον αφορά τα νεφρά μπορεί να είναι και ενήλικες».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7iofdl3jy2h)
Αναμένεται αναβάθμιση της κατηγορίας
Μετά την τραγική αυτή εξέλιξη αναμένεται και η αναβάθμιση των κατηγοριών σε βάρος της 26χρονης μητέρας του Άγγελου και του 44χρονου συντρόφου της και να γίνει δολοφονία εκ προμελέτης και από κοινού.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.