Παραμονή Πρωτοχρονιάς ένας 63χρονος ιδιοκτήτης κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου ότι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο της οικίας του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 63χρονος κατέθεσε ότι αφαίρεσαν τριακόσιες λίρες αξίας 180.000 ευρώ, κοσμήματα μεγάλης αξίας και τριάντα ευρώ σε μετρητά. Ο συνταξιούχος υπάλληλος της ΔΕΗ απουσίαζε από την μονοκατοικία και τον ενημέρωσε για τη διάρρηξη η ιδιοκτήτρια γειτονικού καταστήματος.
Συνεργείο της σήμανσης ερεύνησε τους χώρους που κινήθηκαν οι δράστες για γενετικό υλικό και δαχτυλικά αποτυπώματα. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.