Επεισόδιο μεταξύ ενός οδηγού απορριμματοφόρου και ενός μοτοσικλετιστή έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης στη Νίκαια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του απορριμματοφόρου 52 ετών διαπληκτίστηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, με έναν 32χρονο Πακιστανό που κινούνταν με μοτοσικλέτα. Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα ο 52χρονος να τραυματιστεί στο κεφάλι και στο σώμα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αττικό για την παροχή πρώτων βοηθειών. Ο 32χρονος συνελήφθη για πρόκληση σωματικών βλαβών.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.