Στο κυνήγι των προσφορών έχουν επιδοθεί οι καταναλωτές, για να εκμεταλλευτούν την Black Friday. Η κίνηση στους δρόμους του Λεκανοπεδίου είναι αυξημένη, αφού ο κόσμος συρρέει στους εμπορικούς δρόμους για να ψωνίσει.
Μαγαζιά της γειτονιάς, αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών και e-shops επιχειρούν με τις εκπτώσεις να προσεγγίσουν τους καταναλωτές, αφού οι έμποροι θέλουν να «ζεστάνουν» τα ταμεία τους πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Οι προσφορές κυμαίνονται από 25% και φτάνουν το 50% ενώ καταστήματα έχουν επιλέξει ακόμη και έκπτωση που φτάνει το 70%. Ο εμπορικός πεζόδρομος της Ερμού γέμισε από κόσμο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του protothema.gr.
Όσο για το πού ξοδεύουν τα χρήματά τους οι Έλληνες, σε έρευνα που είχε διενεργήσει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, το 38,2% είχε απαντήσει πως τη φετινή Black Friday θα αγοράσει τεχνολογικά είδη, το 33,7% ρούχα-παπούτσια, το 22,1% χριστουγεννιάτικα δώρα, 19,1% είδη σπιτιού και 15,8% προϊόντα ομορφιάς.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας