Στο κυνήγι των προσφορών έχουν επιδοθεί οι καταναλωτές, για να εκμεταλλευτούν την Black Friday. Η κίνηση στους δρόμους του Λεκανοπεδίου είναι αυξημένη, αφού ο κόσμος συρρέει στους εμπορικούς δρόμους για να ψωνίσει.
Μαγαζιά της γειτονιάς, αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών και e-shops επιχειρούν με τις εκπτώσεις να προσεγγίσουν τους καταναλωτές, αφού οι έμποροι θέλουν να «ζεστάνουν» τα ταμεία τους πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Οι προσφορές κυμαίνονται από 25% και φτάνουν το 50% ενώ καταστήματα έχουν επιλέξει ακόμη και έκπτωση που φτάνει το 70%. Ο εμπορικός πεζόδρομος της Ερμού γέμισε από κόσμο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του protothema.gr.
Όσο για το πού ξοδεύουν τα χρήματά τους οι Έλληνες, σε έρευνα που είχε διενεργήσει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, το 38,2% είχε απαντήσει πως τη φετινή Black Friday θα αγοράσει τεχνολογικά είδη, το 33,7% ρούχα-παπούτσια, το 22,1% χριστουγεννιάτικα δώρα, 19,1% είδη σπιτιού και 15,8% προϊόντα ομορφιάς.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.