Τη ζωή του έχασε το πρωί της Παρασκευής υπαξιωματικός της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 12.10 το μεσημέρι όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού.
Στον υπαξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και έγιναν ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από υγειονομικό προσωπικό.
Στη συνέχεια, ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε στο Αττικό όπου παρά τις προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΓΕΝ:
«Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024, περί ώρας 12:10, κατά την διάρκεια εκπαίδευσης στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, απώλεσε τις αισθήσεις του ο Κελευστής (Τ/ΗΝ/ΔΒ) Α.Κ.
Στον Υπαξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και εκτελέστηκαν ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από κατάλληλο υγειονομικό προσωπικό. Ακολούθως διακομίσθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών.
Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας».
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events