Λέσβος: Σύλληψη 16χρονων για επίθεση και ξυλοδαρμό 14χρονου
Ο 14χρονος δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο από τους δύο 16χρονους που είναι μαθητές άλλου σχολείου
Στη σύλληψη δύο 16χρονων μαθητών προχώρησαν χθες, Δευτέρα, αστυνομικοί στη Λέσβο για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος 14χρονου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη στις 2 μετά το μεσημέρι κοντά στο σχολικό συγκρότημα της Χρυσομαλλούσας.
Κατά την ίδια πηγή, ο 14χρονος δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο από τους δύο 16χρονους που είναι μαθητέςάλλου σχολείου και συγκεκριμένου του 5ου.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο 16χρονους μετά την καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του 14χρονου.
Παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των δύο 16χρονων για παραμέληση ανηλίκων, ενώ ο 14χρονος θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών