Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο της Θεσσαλονίκης
Άγνωστος κάλεσε στο τηλέφωνο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, περίπου στις 12 το μεσημέρι και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός
Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, μετά από τηλέφωνα για βόμβα που επρόκειτο να εκραγεί.
Συγκεκριμένα, άγνωστος κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο του σχολείου, περίπου στις 12 το μεσημέρι και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο κτήριο και θα εκραγεί.
Στο σχολείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ. και οι μαθητές βγήκαν από τους αίθουσες και το κτήριο. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.