Eθαψε τη γυναίκα του σε πάρκο της Φιλοθέης!

Eθαψε τη γυναίκα του σε πάρκο της Φιλοθέης!

Ηταν ένας εφηβικός έρωτας που εξελίχθηκε σε σχέση ζωής και κατέληξε σε τραγωδία. Αυτός γόνος εύπορης οικογένειας ακαδημαϊκών των βορείων προαστίων, καθηγητής μουσικής, εκείνη πανέμορφη καθηγήτρια πιάνου, που τον ερωτεύτηκε στα 18 της, ακολούθησε τον δρόμο της καρδιάς της και ενώθηκε μαζί του. Καρποί του έρωτά τους δύο παιδάκια ηλικίας 5 και 15 μηνών.

Οσοι τους γνώριζαν μιλούσαν για έναν παράφορο, δυνατό έρωτα που θα κρατούσε μια

Γνωστός ο δράστης της άγριας συμπλοκής στη Θεσσαλονίκη

Ηταν ένας εφηβικός έρωτας που εξελίχθηκε σε σχέση ζωής και κατέληξε σε τραγωδία. Αυτός γόνος εύπορης οικογένειας ακαδημαϊκών των βορείων προαστίων, καθηγητής μουσικής, εκείνη πανέμορφη καθηγήτρια πιάνου, που τον ερωτεύτηκε στα 18 της, ακολούθησε τον δρόμο της καρδιάς της και ενώθηκε μαζί του. Καρποί του έρωτά τους δύο παιδάκια ηλικίας 5 και 15 μηνών.

Κλείσιμο

Οσοι τους γνώριζαν μιλούσαν για έναν παράφορο, δυνατό έρωτα που θα κρατούσε μια ζωή. Ομως, τα ψυχολογικά προβλήματα που βασάνιζαν χρόνια και τους δύο, το σαράκι που κατέτρωγε το μυαλό και την ψυχή τους, έκανε την κατάσταση να φτάσει στα άκρα και το φινάλε της μοιραίας σχέσης να γραφτεί με το αίμα της 36χρονης καθηγήτριας. Πριν από μερικές ημέρες πάνω σε έναν καβγά η Παναγιώτα Μαζαράκη του ζήτησε να χωρίσουν. Ο Ιωάννης Κατσιλάμπρος δεν την πίστεψε. Αλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που ξεστόμιζε αυτές τις λέξεις, όμως όταν είδε πως επέμενε και έδειχνε αποφασισμένη να κόψει τον γόρδιο δεσμό και να αλλάξει σελίδα στη ζωή της θόλωσε. Της επιτέθηκε, τη χτύπησε και της πήρε με τον πιο άγριο τρόπο τη ζωή.

Στη συνέχεια, τύλιξε το πτώμα της μελαχρινής όμορφης κοπέλας με σακούλες, το έβαλε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου και το μετέφερε σε πάρκο της Φιλοθέης όπου το έθαψε. Για ταφόπλακα χρησιμοποίησε πέτρες και τσιμέντο, ενώ για να θολώσει τα νερά είπε στους γονείς της συζύγου του πως η κοπέλα εξαφανίστηκε. Μάλιστα, πήγαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν την εξαφάνισή της. Ομως το μυστικό δεν μπόρεσε να το κρατήσει βαθιά μέσα του. Χθες το μεσημέρι, μία εβδομάδα μετά το άγριο φονικό, ο 36χρονος προσήχθη στην Αστυνομία και ύστερα από δύο ώρες εξέτασης «έσπασε» και ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια την πράξη του.

Στη συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών στο πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη, όπου έδειξε το σημείο στο οποίο είχε ενταφιάσει τη σύζυγό του. «Μετάνιωσα για όλα όσα έκανα. Την αγαπούσα. Μαλώσαμε και ήταν προκλητική. Επιθετική. Μου ζήτησε να χωρίσουμε και δεν το άντεξα…» επαναλάμβανε.

 Ο ξυλοδαρμός, το σίδερο και η μπανιέρα

Η σχέση ζωής που ένωνε δράστη και θύμα μετρούσε 18 ολόκληρα χρόνια. Εφηβοι από καλές οικογένειες των βορείων προαστίων και οι δύο (ο πατέρας του Ιωάννη Κατσιλάμπρου είναι συνταξιούχος καθηγητής Ιατρικής με ειδίκευση στον σακχαρώδη διαβήτη), γνωρίστηκαν στα 18 τους και συνήψαν σχέση.

Οκτώ χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν, όμως παιδιά απέκτησαν πριν από μερικούς μήνες. Το ζευγάρι ήταν ερωτευμένο, όμως τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και οι δύο τους οδηγούσαν σε άγριους καβγάδες. Το τελευταίο διάστημα, και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο δράστης είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε, η κατάσταση γινόταν ολοένα και πιο άγρια. Ομως κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφταναν στα άκρα. Στις 15 του μηνός το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται. Η Παναγιώτα Μαζαράκη του επιτέθηκε φραστικά και του ζήτησε να χωρίσουν. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν. Ο Κατσιλάμπρος κυριεύτηκε από αμόκ. Δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του και σε μια έκρηξη όρμησε πάνω της και τη χτύπησε στο πρόσωπο με ένα σίδερο. Επειτα την έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε να την πνίξει.

Η κοπέλα σωριάστηκε αιμόφυρτη στο πάτωμα και λιποθύμησε. Ομως ο 36χρονος δεν σταμάτησε εκεί… Την έσυρε στην μπανιέρα για να την πνίξει και τα κατάφερε. Μόλις σιγουρεύτηκε ότι ήταν νεκρή, έβαλε το άψυχο κορμί σε μαύρες σακούλες, το τοποθέτησε στο πορτ-μπαγκάζ του Honda CRV και πήγε στο πάρκο Πικιώνη. Εκεί έσκαψε ένα πρόχειρο μνήμα, το «έχωσε» βαθιά μέσα και το κάλυψε με πέτρες και τσιμέντο. «Για να μην το βρουν τα σκυλιά», όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς…     

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης