Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε λεκτικά στον ιδιοκτήτη του Γ.Σ. Ηρακλής, Στράτο Ευγενίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο ιδιοκτήτης της ομάδας αποχώρησε από γνωστό ξενοδοχείο στο οποίο είχε συνάντηση με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, για το μέλλον της κυανόλευκης ΠΑΕ.
Τότε, περίπου 20 άτομα – οπαδοί του Ηρακλή - του επιτέθηκαν λεκτικά, με τον ίδιο να επιβιβάζεται σε ταξί και να αποχωρεί.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και αστυνομικοί της «Ζ» για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή