Κατέρρευσε περίπου στις 21:00, Κυριακή, 7 Ιουλίου, η γέφυρα της Ποσειδωνίας που συνδέει το Λουτράκι με την Κόρινθο.
Η γέφυρα υπέστη βλάβη κατά τη βυθισή της.
Μιλώντας στον ιστότοπο loutrakiblog.gr, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΔΙΚ, Γιώργος Ζουγλής, ενημερώνει πως η βλάβη αφορά
«στο βαρούλκο 4 από πλευράς Ποσειδωνίας. Τα συνεργεία, το λύνουν τώρα να διαπιστώσουν την έκταση της βλάβης. Ευτυχώς έχουμε τα απαραίτητα ανταλλακτικά και πιστεύουμε ότι μάλλον θα επισκευαστεί μέχρι το πρωί».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.