Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/4), σε Λύκειο στο Κορωπί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν δύο μαθητές συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ο έτερος να συλληφθεί.
Ειδικότερα στο τέλος ενός διαλείμματος ο ανήλικος δράστης πλησίασε τον 16χρονο και του έδωσε μπουνιά στη μύτη.
Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ιστότοπος notioanatolika.gr, για το περιστατικό συνεδρίασε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.